Four 4

Егмонт

9789542712978

New product

Запознай се с историята на Тобиас, известен като Фор, две години преди същинското приключение на Трис от хитовата поредица "Дивергенти" на Вероника Рот.

This product is no longer in stock

Notify me when available

9,90 лв with tax incl.

  One choice will free him!

  Две години преди Беатрис Прайър да направи своя избор, шестнадесетгодишният син на лидера на Аскетите избира същия път. Преминаването на Тобиас в кастата на Безстрашните е шанс за него да започне всичко отначало. Тук няма да се обръщат към него с името, което родителите му са дали. Тук той няма да позволи на страха да го превърне в мижитурка.

  Наречен вече Фор, той открива по време на инициацията, че при Безстрашните ще успее. Това е само началото. Фор трябва да извоюва своето място в йерархията на новата си каста. Решенията му ще окажат влияние върху бъдещето на новите послушници, но също така ще разкрият тайни, които ще застрашат собственото му бъдеще, както и това на цялата система.

  Две години по-късно всичко е на път да се промени. Първият скочил в мрежата послушник не само ще преобърне представите за света, в който живеят, но и ще му даде причина да се назове Тобиас отново.

  Хитовата поредица "Дивергенти" прави своя автор - Вероника Рот, световноизвестна. Поредицата е екранизирана, превръщайки се в един от най-хитовите блокбъстери на големия екран. Книгата "Фор" е чевтъртата част от поредицата, макар и разказваща историята на един от главните персонажи Тобиас, няколко години преди същинското приключение на Трис и Дивергентите.

  Type of productBook
  Book AuthorVeronica Roth
  GenreАнтиутопия
  SeriesDivergent
  Publishing houseEgmont
  Number of pages240
  Year of publication2014 г
  ISBN9789542712978
  Age13+
  Height20 см
  Width13 см
  Depth1.5 см
  Weight0.200 кг
  CollectionDivergent

  Related Products