Four - Divergent collection

Four 4

BGN9.90
Tax included

Запознай се с историята на Тобиас, известен като Фор, две години преди същинското приключение на Трис от хитовата поредица "Дивергенти" на Вероника Рот.

Out-of-Stock

One choice will free him!

Две години преди Беатрис Прайър да направи своя избор, шестнадесетгодишният син на лидера на Аскетите избира същия път. Преминаването на Тобиас в кастата на Безстрашните е шанс за него да започне всичко отначало. Тук няма да се обръщат към него с името, което родителите му са дали. Тук той няма да позволи на страха да го превърне в мижитурка.

Наречен вече Фор, той открива по време на инициацията, че при Безстрашните ще успее. Това е само началото. Фор трябва да извоюва своето място в йерархията на новата си каста. Решенията му ще окажат влияние върху бъдещето на новите послушници, но също така ще разкрият тайни, които ще застрашат собственото му бъдеще, както и това на цялата система.

Две години по-късно всичко е на път да се промени. Първият скочил в мрежата послушник не само ще преобърне представите за света, в който живеят, но и ще му даде причина да се назове Тобиас отново.

Хитовата поредица "Дивергенти" прави своя автор - Вероника Рот, световноизвестна. Поредицата е екранизирана, превръщайки се в един от най-хитовите блокбъстери на големия екран. Книгата "Фор" е чевтъртата част от поредицата, макар и разказваща историята на един от главните персонажи Тобиас, няколко години преди същинското приключение на Трис и Дивергентите.

9789542712978

Data sheet

Book Author
Veronica Roth
Genre
Антиутопия
Series
Divergent
Publishing house
Egmont
Number of pages
240
Year of publication
2014 г
ISBN
9789542712978
Age
13+
Height
20 см
Width
13 см
Depth
1.5 см
Weight
0.200 кг
Collection
Divergent
Type of product
Book

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password