Wood Art Lamp Twelve walls

Art Puzzle Decoration

APD02l

New product

Уникална и оригинална, ръчно изработена лампа от мдф с дванадесет стени, прекрасен и стилен подарък за всеки повод и дом.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

52,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Красива и стилна ръчно изработена лампа, носеща феерия от светлини, създадена специално за теб и любимите ти хора.

Лампата е изработена от натурален мдф и е с компактните размери 22 х 26 см. Красивите елементи и всичките 12 стени, съчетани в едно цяло допринасят за едно уникално и неповторимо осветление, което може да стане част от твоята декорация още сега.

Осветителното тяло е леко и много подходящо като подарък за специални поводи. Работи със стандартна крушка, която не е включена в комплекта.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

Accessory type Booklight
Material Wood
Height 26 см
Width 22 cm
Weight 0.500 кг

Related Products