Wood Art Puzzle Bunny

Art Puzzle Decoration

APD02p

New product

Красив ръчно изработен и оцветен дървен арт пъзел зайче, чудесен подарък за всеки повод и малчуган.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

33,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Ръчно изработен дървен пъзел с красиво нарисувано зайче. Пъзелът е нарисуван в светли тонове от Цвети Янева-Манова с акрилна боя. Покрит е с лак, за да се запази и почиства по-лесно.

Пъзелът е изработен в размер 19 х 23 см и може да зарадва като подарък твоите близки и приятели. След като веднъж бъде сглобен, пъзелът се превръща в прекрасна картина, която може да залепиш на някоя от стените в твоя дом.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

Accessory typePuzzles
MaterialWood
Height23 см
Width19 см
Weight0.350 кг

Related Products