Wood Art Lamp Big pyramid

Art Puzzle Decoration

APD03l

New product

Красива и стилна ръчно изработена лампа от мдф във формата на пирамида, прекрасен и стилен подарък за всеки повод и всеки дом.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

65,00 лв with tax incl.

  IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

  Оригинална ръчно изработена лампа с формата на пирамида, носеща феерия от светлини, създадена специално за теб и любимите ти хора.

  Лампата е изработена от материал мдф (венге, орех и череша) и е с размери 35 х 45 см. Изработена е с красиви дървени елементи във формата на пирамида, които със сигурност ще привлекат положителната енергия в твоя дом.

  Осветителното тяло е прекрасен и стилен подарък за всеки повод и всеки дом. Работи със стандартна крушка, която не е включена в комплекта.

  ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

  Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

  Accessory typeBooklight
  MaterialWood
  Height35 см
  Width45 см
  Weight0.500 кг

  Related Products