Wood Art Lamp Small pyramid

Art Puzzle Decoration

APD04l

New product

Красива малка ръчно изработена лампа от мдф във формата на пирамида, прекрасен и стилен подарък за всеки повод.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

45,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Малка ръчно изработена лампа с формата на пирамида, носеща феерия от светлини, създадена специално за теб и любимите ти хора.

Лампата е изработена от материал мдф (венге, орех и череша) и е с компактните размери 25 х 30 см. Изработена е с красиви дървени елементи във формата на пирамида, които със сигурност ще привлекат положителната енергия в твоя дом.

Осветителното тяло е изключително леко и е прекрасен и стилен подарък за всеки повод и всеки дом. Работи със стандартна крушка, която не е включена в комплекта.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

Accessory typeBooklight
MaterialWood
Height30 см
Width25 см
Weight0.500 кг

Related Products