Wall Clock Butterflies

Art Puzzle Decoration

APD01c

New product

Красив и стилен стенен часовник с пеперуди от плексиглас, прекрасен и стилен подарък за всеки повод.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

28,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Красив часовник за стена с пеперуди, който може да се впише в интериора на всяко стилно жилище. Не се колебай, а зарадвай себе си или своите близки приятели с този прекрасен подарък.

Часовникът е изработен от плексиглас с дигонал от 29 см. Дизайнът е много изчистен с арабски цифри и пеперуди, които са съчетани много ефектно и красиво.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

Accessory typeWatches
MaterialPlexiglas
Weight0.500 кг
Packaging size30 х 30 см

Related Products