Bright child brush teeth Trolls

DreamWorks

FC-504612

New product

Превърни миенето на зъбките в забавна игра, която твоето дете играе с удоволствие заедно с Тролчетата и светещата четка за зъбки!

11,60 лв with tax incl.

-20%

14,50 лв with tax incl.

  Миенето на зъбките никога не е било по-забавно! Окуражи малчугана си да мие своите зъбки с удоволствие всеки ден благодарение на иновативната детска четка за зъбки Тролчетата.

  Четката за зъби Тролчета е направена така, че да забавлява твоето дете докато мие зъбките и така докато придобие навик за цял живот. Четката има вграден таймер, който свети в продължение на 1 минута. Зъболекарите препоръчват всеки ред зъбки да се мие по 1 минута, което означава, че ще трябва да включите таймера 2 пъти. Таймерът се активира с натискане на малкото гумено копче върху дръжката. След изтичането на 1 минута, светлината се изключва сама.

  Четката за зъбки Тролчета е подходяща за деца между 3 и 6 годинки. Четката отговаря на европейските изисквания и стандарти за безопасност по Директива 2004/108/ЕС като това е обозначено със знака СЕ на опаковката на продукта.

  Важно! Четката за зъби не е подходяща за деца под 3 години! Батерията е включена в четката за зъбки и е НЕсменяема. Моля, не прави опити да отваряш четката, тъй като това ще наруши целостта ѝ.

  Ако харесваш малките гушливи Тролчета, може да разгледаш цялата колекция Тролчета, която предлагаме и да се забавляваш заедно с тях.

  Инструкция за използване на четката:
  • Четката за зъби не е играчка. Препоръчително е използването ѝ под родителски контрол.
  • Космите на четката за зъби, както и дръжката, не трябва да се дъвчат.
  • При нарушаване на целостта на четката и косъма ѝ, моля преустановете използването ѝ.
  • Зъболекарите препоръчват четката за зъби да се сменя на 3 месеца за по-добра хигиена.
  Accessory typeЧетка за зъби
  MaterialPolypropylene
  Age3-6 години
  Height14 см
  Weight0.030
  CollectionTrolls
  Packaging size22 х 4.5 см

  Related Products