Wristwatch with 3 interchangeable covers of Trolls

DreamWorks

FC-31891

New product

Красив детски ръчен часовник със сменяващи се капачета, вдъхновен от хитовата анимация Тролчетата.

20,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Зарадвай своето дете с този уникален ръчен часовник Тролчета с 3 сменяеми капачета. 

Часовникът е изключително интересен и носи неподправена индивидуалност на своя притежател. Изработен е от гума и пластмаса, така че да е лек и удобен. Размерът на каишката е 19 см. Циферблатът е овален и затворен с капаче, върху което е изобразено лицето на любим герой от хитовата анимация Тролчетата.

Най-хубавото на часовника са трите капачета, които могат да се сменят по желание на детенцето. А защо не и да се използват като красив аксесоар към дневното облекло. Героите, които са изобразени върху капачетата са: принцеса Попи, ди джей Суки и Биги.

Часовникът Попи е прекрасен подарък и аксесоар за всяко дете, което обича Тролчетата и има своя индивидуалност. Ако харесваш малките гушливи Тролчета, може да разгледаш цялата колекция Тролчета, която предлагаме и да се забавляваш заедно с тях.

Инструкция за използване на часовника:

Дисплеят на часовника е нормален цифров. На него можеш да видиш час, минути, секунди, дата и месец. За да целта е необходимо да видиш картинката, която е показана на гърба на опаковката на часовника и да направиш следното:

 1. Натисни бутон В1 (показан на картинката) веднъж, за да се покажат датата и месеца на дисплея; Часовникът автоматично се връща към часа.
 2. Натисни бутон В1 два пъти, за да се покажата секундите на дисплея; за връщане към часа, натисни еднократно същия бутон.

Настройки на часовника.

 1. Месец - натисни бутон В2 (показан е на картинката) два пъти, за да се покаже месеца и го настрой с бутона В1.
 2. Дата - натисни бутон В2 веднъж, за да се покаже датата и я настрой с бутон В1.
 3. Час - натисни бутон В2, за да се покаже часът и натисни бутон В1, за да го настроиш ("А" - преди обяд; "РМ - следобяд").
 4. Минути - натисни бутон В2, за да се покажат минутите и натисни бутон В1, за да ги настроиш.
 5. Натисни бутон В2, за да се върнеш към нормалния дисплей за показване на часа и се забавлявай.
Инструкция за смяна на батерията на часовника:

Часовникът работи с 1 батерия LR41 (AG3)/1.5V. В комплекта е включена демо батерия и животът ѝ може да бъде по-кратък отколкото на нормална батерия.

Важно! Батерията се сменя само от възрастен или под родителски контрол! Часовникът не е подходящ за деца под 3 годишна възраст!

Сменянето на батерията е показано на картинката, изобразена на гърба на опаковката на часовника:

 1. Премахни капачето на батерията.
 2. Извади изтощената батерия и я изхвърли разделно.
 3. Сложи новата батерия на същото място внимателно както е показано на картинката.
 4. Постави обратно капачето на батерията.
Accessory typeWatches
MaterialPolypropylene
Age3+
Weight0.070 гр
CollectionTrolls
Packaging size31 х 13.50 см

Related Products