Pvc Key Chain Branch, Trolls

DreamWorks

KD-TR17010

New product

Гумен ключодържател с тролчето Клон от хитовата анимация Тролчетата.

6,00 лв with tax incl.

  IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

  Носи своето любимо тролче Клон навсякъде с теб с гумения ключодържател от колекцията Тролчета, който предлагаме. Ключодържателят е изключително гъвкав и удобен, което го прави идеален за деца над 3 годинки.

  В цялата компания от шарени и весели тролчета, има едно сиво и наглед нещастно тролче Клон. То постоянно напомня на всички за лошите бергени и до какво ще доведат шумните партита, които организира Попи, но никой не му обръща внимание. И така докато думите му не се сбъдват и бергените не хващат няколко тролчета. А Попи трябва да признае, че е сбъркала и да хукне на спасителна мисия заедно с Клон.

  В приключение, от което ще ти настръхне косата, се оказва, че Клон не е такъв, какъвто си мислят всички. Освен, че успява да вдъхне кураж на всички в най-трудния момент, той може и да пее прекрасно.

  Тролчетата са онези малки, музикални, танцувални, цветни и много гушливи същества, които ни карат да се усмихнем всеки път, когато ги видим. Любимата на децата принцеса Попи и нейните приятели са готови винаги за веселие и приключения, които ще изправят косата ти.

  Accessory typeKey Ring
  MaterialPVC
  Age3+
  Weight0.015 гр
  CollectionTrolls
  Chain Length5 см
  Pendant size4.5 х 5 см

  Related Products