The Hunger Games: Mockingjay

Екслибрис

9789548208758

New product

Третата и последна книга от трилогията "Игрите на глада" на Сюзън Колинс.

Окръг 12, родното място на Катнис Евърдийн, огненото момиче, е унищожен, но тя е жива. Окръг 13 наистина съществува, има бунтовници, има нови лидери. Революцията се разгаря.

14,90 лв with tax incl.

  Казвам се Катнис Евърдийн. Защо не съм мъртва? Би трябвало да съм мъртва.

  Окръг 12, родното място на Катнис Евърдийн, огненото момиче, е унищожен, но тя е жива. Гейл е избягал. Семейството на Катнис е в безопасност. Пийта е в ръцете на Капитола. Окръг 13 наистина съществува, има бунтовници, има нови лидери. Революцията се разгаря.

  "Игрите на глада е жесток, разтърсващ роман със задъхващо темпо, който веднага хваща... Не можех да оставя книгата..." Стивън Кинг

  Сега успехът на въстанието зависи от готовността на Катнис да се подчини, да поеме отговорност за живота на безброй хора и да промени бъдещето на Панем. За да го направи, тя трябва да преодолее гнева и недоверието си и да стане Сойка-присмехулка - символ на въстанието - каквато и да е цената лично за нея.

  "Изумителна! Ето една книга, която няма да ви приспи. Съветвам ви да я започнете рано сутринта и да си освободите деня от всички други задължения". Стефани Майър

  Type of productBook
  Book AuthorSuzanne Collins
  GenreScience fiction
  Genre 2Художествена литература, Преводни романи
  SeriesThe Hunger Games
  Publishing houseЕкслибрис
  CoverSoft
  Number of pages384
  Year of publication2011 г
  ISBN9789548208758
  Height21 см
  Width14 см
  Weight0.400 кг
  CollectionThe Hunger Games