The Hunger Games: Catching Fire

Екслибрис

9789548208703

New product

Прехвърчат искри. Пожарът се разраства. И Капитолът иска отмъщение. Във втората част от трилогията Игрите на глада, Сюзан Колинс продължава разказа за Катнис, като я подлага на още повече изпитания и поднася изненади на всяка страница.

14,90 лв with tax incl.

  Втората част от трилогията "Игрите на глада"

  Прехвърчат искри. Пожарът се разраства. И Капитолът иска отмъщение.

  "Игрите на глада е жесток, разтърсващ роман със задъхващо темпо, който веднага хваща... Не можех да оставя книгата..." Стивън Кинг

  В руините на някогашната Северна Америка се намира държавата Панем с блестящата си столица Капитол и дванайсетте й окръга. Капитолът е безмилостен и държи окръзите в подчинение, като ги принуждава да изпращат по едно момче и едно момиче на възраст между дванайсет и осемнайсет на ежегодните Игри на глада – реалити шоу, предавано на живо по телевизията.

  В Игрите може да победи само един.

  И гледането е задължително!

  Колкото и да е невероятно, Катнис Евърдийн е победител в Игрите на глада. А победата означава богатство и слава. Сега Катнис би трябвало да е щастлива – в края на краищата пак е при семейството си и стария си приятел Гейл. Но нищо не е точно така, как тя иска. И се носят слухове за бунт срещу Капитола – бунт, за който Катнис може би е допринесла.

  "Изумителна! Ето една книга, която няма да ви приспи. Съветвам ви да я започнете рано сутринта и да си освободите деня от всички други задължения". Стефани Майър

  Във втората част от трилогията Игрите на глада Сюзан Колинс продължава разказа за Катнис, като я подлага на още повече изпитания и поднася изненади на всяка страница.

  Type of productBook
  Book AuthorSuzanne Collins
  GenreScience fiction
  Genre 2Художествена литература, Преводни романи
  SeriesThe Hunger Games
  Publishing houseЕкслибрис
  CoverSoft
  Number of pages384
  Year of publication2010 г
  ISBN9789548208703
  Height21 см
  Width14 см
  Weight0.400 кг
  CollectionThe Hunger Games