The Hunger Games

Екслибрис

9789548208635

New product

Победата означава богатство и слава. Загубата означава сигурна смърт. Игрите на глада започват.... Първата книга от бестселър трилогията на Сюзан Колинс.

14,90 лв with tax incl.

  В руините на някогашната Северна Америка се намира държавата Панем с блестящата си столица Капитол и дванайсетте й окръга. Капитолът е безмилостен и държи окръзите в подчинение, като ги принуждава да изпращат по едно момче и едно момиче на възраст между дванайсет и осемнайсет за ежегодните Игри на глада - реалити шоу, предавано на живо по телевизията.

  "Игрите на глада" е изумителна." Стефани Майър, автор на "Здрач"

  Катнис Евърдийн знае, че подписва смъртната си присъда, когато доброволно заема мястото на по-малката си сестра в Игрите. Катнис неведнъж е била близо до смъртта - и оцеляването се е превърнало в нейна втора природа. Но ако иска да победи, ще се наложи да избира между оцеляването и човечността, между живота и любовта.

  Сюзан Колинс поднася равни части съспенс и философия, приключения и любов в този изпепеляващ роман, чието действие се развива в едно бъдеще, обезпокоително напомнящо нашето настояще.

  "Не можех да оставя книгата..." Стивън Кинг

  Победата означава богатство и слава. Загубата означава сигурна смърт. Игрите на глада започват....

  Type of productBook
  Book AuthorSuzanne Collins
  GenreScience fiction
  Genre 2Художествена литература, Преводни романи
  SeriesThe Hunger Games
  Publishing houseЕкслибрис
  CoverSoft
  Number of pages376
  Year of publication2009
  ISBN9789548208635
  Height21 см
  Width14 см
  Weight0.400 кг
  CollectionThe Hunger Games