Targaryen Decorative Pillow Case, Game of thrones

161003GT20

New product

Красива и стилна калъфка за декоративна възглавничка от хитовия фентъзи епос “Игра на тронове”. Върху калъфката е изобразена Денерис Таргариен, заедно с култовата реплика “I will take what is mine with Fire and Blood”.

This product is no longer in stock

Notify me when available

8,93 лв with tax incl.

-15%

10,50 лв with tax incl.

  Декорирай своя дом и създай епична атмосфера с красивата и стилна калъфка за декоративна възглавничка от хитовия фентъзи епос “Игра на тронове”.
  Върху калъфката е изобразена Денери от дома Таргариен, заедно с култовата реплика “I will take what is mine with Fire and Blood”.

  Калъфката с размер 43 х 43 см и е подходяща за декоративни възглавнички с размер между 41 и 43 см. Изработена е от памук, лен и полиестер, който е много издръжлив и лесен за почистване и изключително подходящ за декоративни възглавнички.
  Моля, обърни внимание, че принта на възглавничката е само върху лицевата ѝ част.

  Ако желаеш може да допълниш колекцията си от хитовата фентъзи поредица с останалите аксесоари и бижута от колекцията “Игра на тронове”, която предлагаме. Не се колебай, а побързай, защото някой ще вземе твоето с “Огън и кръв” ;)

  *Цветът на калъфката за декоративна възглавничка може да се различава от картинката в зависимост от монитора на устройството, на което разглеждаш продукта.

  Accessory typePillows
  MaterialTextile
  Weight0.100 кг
  CollectionGame of Thrones
  Pillow size43 х 43 см

  Related Products