Duma Key

Бард

9789546557841

New product

Талантът може да бъде чудо, но може да бъде и оръжие, защото много негови картини притежават сила, която не може да се контролира. Защото могат и да лекуват, и да убиват... Хорър в стил Стивън Кинг.

21,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Провал след провал – животът на Едгар Фриймантъл губи смисъл. По съвет на психотерапевта си той наема къща на Дума Ки – красив и (странно защо?) почти необитаем остров в Мексиканския залив. Приказните залези и шепотът на раковините по брега го вдъхновяват, Едгар започва да рисува и постепенно се връща към живота. До голяма степен приносът е и на новите му приятели: Уайърман – човек, който крие дълбоките си душевни рани, и Елизабет Истлейк – старица, чиято мрачна семейна история е неразривно свързана с Дума Ки.

Оказва се обаче, че талантът на Едгар е и чудо, и опасно оръжие. Защото много негови картини притежават сила, която не може да се контролира. Защото могат и да лекуват, и да убиват...

Type of productBook
Book AuthorStephen King
GenreThrillers And Mysteries
Publishing houseBard
CoverSoft
Number of pages608
Year of publication2017 г
ISBN9789546557841
Height21 см
Width14 см
Depth3.5 см
Weight0.550 кг

Related Products