Duma Key

Duma Key

BGN21.00
Tax included

Талантът може да бъде чудо, но може да бъде и оръжие, защото много негови картини притежават сила, която не може да се контролира. Защото могат и да лекуват, и да убиват... Хорър в стил Стивън Кинг.

Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Провал след провал – животът на Едгар Фриймантъл губи смисъл. По съвет на психотерапевта си той наема къща на Дума Ки – красив и (странно защо?) почти необитаем остров в Мексиканския залив. Приказните залези и шепотът на раковините по брега го вдъхновяват, Едгар започва да рисува и постепенно се връща към живота. До голяма степен приносът е и на новите му приятели: Уайърман – човек, който крие дълбоките си душевни рани, и Елизабет Истлейк – старица, чиято мрачна семейна история е неразривно свързана с Дума Ки.

Оказва се обаче, че талантът на Едгар е и чудо, и опасно оръжие. Защото много негови картини притежават сила, която не може да се контролира. Защото могат и да лекуват, и да убиват...

9789546557841

Data sheet

Book Author
Stephen King
Genre
Thrillers And Mysteries
Publishing house
Bard
Cover
Soft
Number of pages
608
Year of publication
2017 г
ISBN
9789546557841
Height
21 см
Width
14 см
Depth
3.5 см
Weight
0.550 кг
Type of product
Book

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password