The Green Mile

Бард

9545851597

New product

Един от шедьоврите на Кинг. Дълбоко човечен и трогателен, с него може би най-четения писател по света ни се представя в друга, по-различна светлина.

17,99 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

В клетките на затвора, издълбани в Студената планина по протежение на дълга редица, известна като "Зеленият път", изроди убийци, като психопата "Били хлапето" Уортън и налудничавия Едуард Делакроа, оковани очакват смъртта си. Охраняват ги надзиратели като добрия Пол Еджкоум и садисти като Пърси Уетмор. Но никой добър или лош, виновен или невинен не е виждал изрод като новия затворник Джон Кофи, осъден на смърт за изнасилване и убийство на две млади момичета. Дали Кофи е сатана в човешки образ? Или е съвсем различно същество?....

В рая и ада има много повече чудеса, отколкото човек в Студената планина може да си представи и това се разбира, докато истината започва да изплува във вид на шокови вълни, които само Стивън Кинг е в състояние да създаде.

"Времето отмива всичко, независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко, времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак, а понякога ги губим в него." Зеленият Път

Филмът по книгата е адаптиран през 1999 година. В главните роли са Том Ханкс и Майкъл Дънкан. Филмът е номиниран за множество престижни филмови награди, като за малко не печели и трети Оскар за Том Ханкс.

"Мисля за всички нас. Вървейки своя Зелен път, всеки по реда си."

Type of productBook
Book AuthorStephen King
GenreThrillers And Mysteries
Genre 2Съвременни Романи
Publishing houseBard
CoverSoft
Number of pages400
Year of publication2019
ISBN978954585199
Height21 см
Width15 см
Weight0.380 кг

Related Products