The Green Mile

Бард

9545851597

New product

Един от шедьоврите на Кинг. Дълбоко човечен и трогателен, с него може би най-четения писател по света ни се представя в друга, по-различна светлина.

This product is no longer in stock

Notify me when available

15,99 лв with tax incl.

  В клетките на затвора, издълбани в Студената планина по протежение на дълга редица, известна като "Зеленият път", изроди убийци, като психопата "Били хлапето" Уортън и налудничавия Едуард Делакроа, оковани очакват смъртта си. Охраняват ги надзиратели като добрия Пол Еджкоум и садисти като Пърси Уетмор. Но никой добър или лош, виновен или невинен не е виждал изрод като новия затворник Джон Кофи, осъден на смърт за изнасилване и убийство на две млади момичета. Дали Кофи е сатана в човешки образ? Или е съвсем различно същество?....

  В рая и ада има много повече чудеса, отколкото човек в Студената планина може да си представи и това се разбира, докато истината започва да изплува във вид на шокови вълни, които само Стивън Кинг е в състояние да създаде.

  "Времето отмива всичко, независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко, времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак, а понякога ги губим в него." Зеленият Път

  Филмът по книгата е адаптиран през 1999 година. В главните роли са Том Ханкс и Майкъл Дънкан. Филмът е номиниран за множество престижни филмови награди, като за малко не печели и трети Оскар за Том Ханкс.

  "Мисля за всички нас. Вървейки своя Зелен път, всеки по реда си."

  Type of productBook
  Book AuthorStephen King
  GenreThrillers And Mysteries
  Genre 2Съвременни Романи
  Publishing houseBard
  CoverSoft
  Number of pages400
  Year of publication2003 г
  ISBN9545851597
  Height21 см
  Width15 см
  Weight0.380 кг

  Related Products