Big Stationery set 5 pieces of Trolls

Big Stationery set 5 pieces of Trolls

BGN20.00
Tax included

Красив и тематичен училищен комплект с моливник от 5 части с любимите герои от хитовата анимация Тролчетата.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Подари усмивка на своето дете с големия училищен комплект Тролчетата. Върху всичките пособия са изобразени малките усмихнати герои от хитовата анимация Тролчетата. А те ще се погрижат да усмихват и вдъхват оптимизъм на твоя малчуган през всички учебни дни.

Комплектът се състои от 5 части:

  • метален несесер - 20 х 7 см
  • кръгъл метален моливник - диаметър 7 см
  • линийка - 15 см
  • молив без гумичка - 2 броя

Ако ти или твоя малчуган харесвате Тролчетата, разгледай цялата колекция Тролчета, която предлагаме и се забавлявай заедно с тях.

Тролчетата са онези малки, музикални, танцувални, цветни и много гушливи същества, които ни карат да се усмихнем всеки път, когато ги видим. Любимата на децата принцеса Попи и нейните приятели са готови винаги за веселие и приключения, които ще изправят косата ти.

FC-34520750

Data sheet

Accessory type
School stationery
Age
6+
Height
27 см
Width
22 cm
Weight
0.200 кг
Collection
Trolls

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password