Комплект Хогуортс, Хари Потър

BGN59.90
Tax included

Подаръчна кутия Даровете на смъртта, пълна с Хари Потър аксесоари. Страхотен подарък за всеки фен на Хари Потър. Комплектът съдържа една висока стъклена чаша, една керамична чаша и две подложки за чаши.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Училището за магия и вълшебство "Хогуортс" отваря врати за теб с този прекрасен комплект с две чаши и две подложки за чаши, вдъхновени от Даровете на смъртта в Хари Потър. Комплектът е в красива колекционерска кутия, която го прави страхотен подарък за всеки потърхед.

Комплектът Даровете на смъртта съдържа:

  • керамична черна чаша със символа на Даровете на смъртта
  • висока стъклена черна чаша Даровете на смъртта с принт от двете страни
  • бяла подложка за чаша със символа на Даровете на смъртта
  • бяла подложка за чаша с надписа "Together they make one Master of death"
  • красива подаръчна кутия

Символът на Даровете на смъртта изобразява триъгълник с кръг. Самият триъгълник от символа изобразява мантията Невидимка, кръгът в триъгълника символизира Животворния камък, а вертикалната линия, която минава по средата представлява Бъзовата магическа пръчка.

Комплектът Даровете на смъртта е страхотен подарък за всеки фен на магическия свят в Хари Потър. Той е официален лицензиран продукт, който ще бъде едно чудесно допълнение към твоята колекция Хари Потър.

Ако желаеш, може да разгледаш всички аксесоари от колекцията Хари Потър, които предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

331704HG77

Data sheet

Accessory type
Sets
Material
Керамика, гума, корк
Weight
1.200 kg
Collection
Harry Potter
Packaging size
17 х 12 х 9 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password