Luna Lovegood Glasses necklace, Harry Potter

180403RV03

New product

Колие, вдъхновено от очилата на русокосата приятелка на Хари Потър - Луна Лавгуд от дом Рейвънклоу.

8,42 лв with tax incl.

-15%

9,90 лв with tax incl.

  Колие, вдъхновено от очилата на русокосата приятелка на Хари Потър - Луна Лавгуд. Тя е от дом Рейвънклоу и участва в битката за Хогуортс като част от войнството на Дъмбълдор.

  Колието изобразява доста детайлно интересните очила на Луна Лавгуд.
  Дължината на колието е 50 см, а размерът на очилата е 6 х 2 см. Бижуто е изработено от безвредна цинкова сплав. То е прекрасен аксесоар за всеки почитател на дома Рейвънклоу и Луна Лавгуд.

  Луна Лавгуд е един от най-интересните персонажи в поредицата за Хари Потър. За първи път се споменава за нея в петата книга от поредицата "Хари Потър и Орденът на Феникса". Луна е по-малка с една година от Хари Потър и постъпва в Хогуортс същата година като Джини Уизли. Сприятелява се много бързо с Хари Потър, тъй като само те двамата тестроли - жвотни, наподобяващи коне с крила и светещи очи. Оказва се, че те могат да бъдат видени само от хора, които са се срещали със смъртта. Луна Лавгуд се включва във воинството на Дъмбълдор, където намира най-добрите си приятели: Невил Лонгботъм, Джини Уизли, Хари Потър, Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър. Заедно с тях, тя защитава Хогуортс в последната книга от хитовата поредица на Джоан Роулинг.

  Ако желаеш, може да разгледаш и останалите бижута от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

  * Цветът на снимките може да се разминава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледате продукта. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.020 гр
  CollectionHarry Potter
  House of seriesRavenclaw, Harry Potter
  Chain Length50 см
  Pendant size6 x 2 см
  Scented Candle Ravenclaw, Harry Potter

  Вземи своята ароматна...

  Harry Potter and the Order of the Phoenix 5

  Добре дошли в...

  Necklace Ravenclaw Tiara, Harry Potter

  Красиво и стилно колие...

  Related Products