Luna Lovegood Glasses necklace, Harry Potter

180403RV03

New product

Колие, вдъхновено от очилата на русокосата приятелка на Хари Потър - Луна Лавгуд от дом Рейвънклоу.

10,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Колие, вдъхновено от очилата на русокосата приятелка на Хари Потър - Луна Лавгуд. Тя е от дом Рейвънклоу и участва в битката за Хогуортс като част от войнството на Дъмбълдор.

Колието изобразява доста детайлно интересните очила на Луна Лавгуд.
Дължината на колието е 50 см, а размерът на очилата е 6 х 2 см. Бижуто е изработено от безвредна цинкова сплав. То е прекрасен аксесоар за всеки почитател на дома Рейвънклоу и Луна Лавгуд.

Луна Лавгуд е един от най-интересните персонажи в поредицата за Хари Потър. За първи път се споменава за нея в петата книга от поредицата "Хари Потър и Орденът на Феникса". Луна е по-малка с една година от Хари Потър и постъпва в Хогуортс същата година като Джини Уизли. Сприятелява се много бързо с Хари Потър, тъй като само те двамата тестроли - жвотни, наподобяващи коне с крила и светещи очи. Оказва се, че те могат да бъдат видени само от хора, които са се срещали със смъртта. Луна Лавгуд се включва във воинството на Дъмбълдор, където намира най-добрите си приятели: Невил Лонгботъм, Джини Уизли, Хари Потър, Рон Уизли и Хърмаяни Грейнджър. Заедно с тях, тя защитава Хогуортс в последната книга от хитовата поредица на Джоан Роулинг.

Ако желаеш, може да разгледаш и останалите бижута от колекцията Хари Потър, която предлагаме за едно магическо преживяване при четенето на фентъзи поредицата.

* Цветът на снимките може да се разминава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледате продукта. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Accessory typeNecklaces
MaterialMetal/Alloy
Weight0.020 гр
CollectionHarry Potter
House of seriesRavenclaw, Harry Potter
Chain Length50 см
Pendant size6 x 2 см
Scented Candle Ravenclaw, Harry Potter

Вземи своята ароматна...

Harry Potter and the Order of the Phoenix 5

Добре дошли в...

Related Products