Wooden Book Holder

IF

s8300b

New product

Красиво изработена дървена поставка за книга, която ти позволява да се наслаждаваш на четенето в удобна за теб поза. Поставката се регулира, което я прави подходяща за малки и големи книги.

54,90 лв with tax incl.

  Зарадвай свой приятел или си подари релакс и наслада докато четеш с красивата дървена поставка за книга, изработена специално за твоя комфорт.

  Дървената поставка е изработена от масивното дърво канадска елша, съчетавайки практичност и стил едновременно. Изключително стабилна, тя позволява да бъде поставена на маса, бюро и на всяко друго място, което пожелаеш.

  Елегантната поставка се сгъва и регулира по височина за по-голямо удобство. Това я прави подходяща както за малки, така и за големи книги, дори и за поставяне на готварската ти книга в кухнята, докато приготвяш любимото си ястие. А през това време ръцете ти ще останат свободни, за да се развихриш в кухнята.

  Красивата изработка от масивна дървесина, съчетана с елегантност и практичност, правят дървената поставка за книга един чудесен подарък за всеки книголюбител и ценител.

  Accessory typeOther accessories
  MaterialWood
  Height24.3 см
  Width14 см
  Depth1 см
  Weight1 кг

  Related Products