Wooden Book Holder

IF

s8300b

New product

Красиво изработена дървена поставка за книга, която ти позволява да се наслаждаваш на четенето в удобна за теб поза. Поставката се регулира, което я прави подходяща за малки и големи книги.

54,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Зарадвай свой приятел или си подари релакс и наслада докато четеш с красивата дървена поставка за книга, изработена специално за твоя комфорт.

Дървената поставка е изработена от масивното дърво канадска елша, съчетавайки практичност и стил едновременно. Изключително стабилна, тя позволява да бъде поставена на маса, бюро и на всяко друго място, което пожелаеш.

Елегантната поставка се сгъва и регулира по височина за по-голямо удобство. Това я прави подходяща както за малки, така и за големи книги, дори и за поставяне на готварската ти книга в кухнята, докато приготвяш любимото си ястие. А през това време ръцете ти ще останат свободни, за да се развихриш в кухнята.

Красивата изработка от масивна дървесина, съчетана с елегантност и практичност, правят дървената поставка за книга един чудесен подарък за всеки книголюбител и ценител.

Accessory typeOther accessories
MaterialWood
Height24.3 см
Width14 см
Depth1 см
Weight1 кг

Related Products