We are all mad here Necklace, Alice in Wonderland

180403AW06

New product

Приказно колие Алиса в страната на чудесата с кръгла форма и надпис “We are all mad here” (Всички сме луди тук) и усмивката на Чесърския котарак.

9,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

"Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята."

Приказно колие Алиса в страната на чудесата с кръгла форма и надпис “We are all mad here” (Всички сме луди тук) и усмивката на Чесърския котарак. Колието е вдъхновено от фантастичния, илюзорен и доста шантав свят на Алиса, която говори с причудливи персонажи, бързащи зайци и червен котарак, който смята всички за побъркани, включително и себе си...

“Кой път да поема от тук? - попита Алиса.
- Зависи къде искаш да стигнеш - отговори Усмихващият се котарак.
- Няма значение - отвърна Алиса.
- Тогава няма значение и кой път ще поемеш - усмихна се загадъчно Котаракът.
- ...стига да стигна някъде - допълни Алиса.
- О, това със сигурност ще се случи, каза Котаракът, стига да вървиш достатъчно дълго.".

Колието е изработено цинкова сплав в сребрист цвят с дължина на верижката от 50 см и диаметър на висулката 2 см. Колието е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

Accessory typeNecklaces
MaterialMetal/Alloy
Weight0.020 гр
CollectionAlice in Wonderland
Chain Length50 см
Pendant size2 х 2 см

Related Products