Necklace rabbit clock, Alice in Wonderland

180403AW02

New product

Красиво и вдъхновяващо колие Алиса в страната на чудесата с кръгла форма, наподобяващо часовник със заешки уши.

This product is no longer in stock

Notify me when available

9,00 лв with tax incl.

  Красиво и вдъхновяващо колие Алиса в страната на чудесата с кръгла форма, наподобяващо часовник със заешки уши. На гърба на колието има надпис Alice in Wonderland. Колието е вдъхновено от известната първа глава на фантастичния свят на Алиса - В заешката дупка, от която неочаквано...

  “... един бял заек изскача пред тях. Заекът изважда часовник от джоба на жилетката си, поглежда го и забързва нанякъде. Алиса проследява животното през полето и вижда, че се шмугва в една голяма заешка дупка. Момичето се спуска подире му. Дупката върви донякъде направо, но изведнъж тръгва надолу. Любопитното дете пропада в нещо като кладенец, който е изключително дълбок. Докато пада, Алиса оглежда тунела, по чийто стени има шкафове и лавици, пълни с книги... ”.

  Колието е изработено цинкова сплав в златист цвят с дължина на верижката от 60 см и размер на висулката 5 х 3.2 см. Колието е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

  Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

  * Моля, обърни внимание, че колието НЕ е часовник.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.020 гр
  CollectionAlice in Wonderland
  Chain Length60 см
  Pendant size5 х 3.2 см

  Related Products