Necklace lock with key, Alice in Wonderland

180403AW01

New product

Красиво и нежно колие с малка ключалка и ключе, вдъхновено от приказния и фантастичен свят на Алиса в страната на чудесата.

7,00 лв with tax incl.

  "Ако не знаеш къде отиваш, всеки път ще те отведе там."

  Красиво и нежно колие с малка ключалка и ключе, вдъхновено от приказния и фантастичен свят на Алиса в страната на чудесата. Колието пресъздава един от илюзорните моменти, в които Алиса се озовава в...

  “... дълга ниска зала, осветена от няколко лампи. Наоколо са разположени редица врати, всяка от които заключена. По средата на залата седи стъклена маса, а върху нея златен ключ. Алиса пробва ключа на всяка от вратите, но то се оказва прекалено малко или прекалено голямо за ключалките. Единствено пасва на вратичка, голяма ок. 40 см и скрита зад мъничка завеса, която води към”.

  Колието е изработено от цинкова сплав в златист цвят с дължина на верижката от 50 см и размер на висулката 4.5 х 1.7 см. Колието е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

  Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.015 гр
  CollectionAlice in Wonderland
  Chain Length50 см
  Pendant size4.5 х 1.7 см

  Related Products