Necklace lock with key, Alice in Wonderland

180403AW01

New product

Красиво и нежно колие с малка ключалка и ключе, вдъхновено от приказния и фантастичен свят на Алиса в страната на чудесата.

9,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

"Ако не знаеш къде отиваш, всеки път ще те отведе там."

Красиво и нежно колие с малка ключалка и ключе, вдъхновено от приказния и фантастичен свят на Алиса в страната на чудесата. Колието пресъздава един от илюзорните моменти, в които Алиса се озовава в...

“... дълга ниска зала, осветена от няколко лампи. Наоколо са разположени редица врати, всяка от които заключена. По средата на залата седи стъклена маса, а върху нея златен ключ. Алиса пробва ключа на всяка от вратите, но то се оказва прекалено малко или прекалено голямо за ключалките. Единствено пасва на вратичка, голяма ок. 40 см и скрита зад мъничка завеса, която води към”.

Колието е изработено от цинкова сплав в златист цвят с дължина на верижката от 50 см и размер на висулката 4.5 х 1.7 см. Колието е прекрасен подарък за всеки, който иска да се пренесе в приказния и илюзорен свят на Алиса.

Ако желаеш, може да разгледаш и другите красиви аксесоари и бижута от колекцията “Алиса в страната на чудесата”, които сме подбрали специално за теб.

Accessory typeNecklaces
MaterialMetal/Alloy
Weight0.015 гр
CollectionAlice in Wonderland
Chain Length50 см
Pendant size4.5 х 1.7 см

Related Products