Wonder: R. J. Palacio

Бард

9789546554031

New product

Световният Бестселър на Ар Джей Паласио, спечелил множество литературни награди! А сега е готов да превземе сърцата на всички с екранизацията си! Прочети Чудо още преди другите да заговорят за него!

"Чудо докосва сърцето по най-неочаквания и жизнеутвърждаващ начин... Направете си една услуга – прочетете тази книга, за да направите живота си малко по-добър"

This product is no longer in stock

Notify me when available

15,99 лв with tax incl.

  "Няма да описвам как изглеждам. Убеден съм, че както и да си ме представяш, в действителност е много, много по-лошо."

  Оги (Огъст Пулман) е роден с лицева аномалия, поради което не тръгва на училище като останалите деца... но идва време и за това и той трябва да тръгне в пети клас в училището Бийчът Преп, а ако си спомняте детството си, ако сте минали по този път съвсем наскоро или минавате по него сега, знаете колко е труден този период. Проблемът е, че Оги е едно обикновено дете с необикновено лице. Но дали ще успее да убеди съучениците си, че въпреки външния си вид е като тях?

  "Една красива, забавна и на моменти доста тъжна история за тихата сила на преображението" Уолстрийт Джърнъл

  Ар Джей Паласио е написала една истинска съвременна класика – забавна, вдъхновяваща, много човешка и трогателна книга, която няма да оставите, докато не стигнете до края, която ще ви се иска да подадете на човека до вас, за която ще разкажете на другите и която ще помните завинаги.

  "В своята дебютна изява като писател Паласио създава потресаваща, разтърсваща книга с герои, които ще аплодирате на крака." Ентъртейнмънт Уикли

  Ар Джей Паласио е графичен дизайнер, писането ѝ е хоби. Живее в Ню Йорк със съпруга си, двете си деца и с кучето Мечо. „Чудо” е нейният първи роман.

  "Богата, запомняща се книга. Оги и приятелите му са сърцето и духът на „Чудо”, а Паласио успява да улови с поразително умение мислите и чувствата на всички деца – на момичета и момчета, на петокласници и на по-големи." Ню Йорк Таймс

  Type of productBook
  Book AuthorАр Джей Паласио
  GenreMODERN ROMANS AND STORIES
  Publishing houseBard
  CoverHard
  Number of pages400
  Year of publication2013 г
  ISBN9789546554031
  Height20 см
  Width12.5 см
  Weight0.400 кг
  Трейлърът на "Чудо", 2017

  Related Products