The Lord of the Rings Luxury Edition

Бард

New product

Пред вас е пълното издание на един невероятен роман, който не ще ви даде миг покой до последната страница… и дълги години след това.

90,00 лв with tax incl.

  НАЙ-ЧЕТЕНАТА КНИГА НА 20 ти ВЕК.

  Не е възможно да се предадат на посягащия за пръв път към тази книга всичките й достойнства, нейният мащаб и великолепие.

  Криволичещ от епичното до комичното, от пасторалното до диаболичното сюжетът пресъздава по възхитителен начин герои и сцени в един изцяло измислен, но напълно правдоподобен свят на джуджета, елфи и хора.

  Пред вас е пълното издание на един невероятен роман, който не ще ви даде миг покой до последната страница… и дълги години след това.

  За Автора

  Дж. Р. Р. Толкин е роден на 3 януари 1892 г. в Блумфонтейн, Южна Африка. След участието си в Първата световна война той започва забележителна академична кариера и е признат за един от най-добрите филолози в света. По-известен е обаче като създател на Средната земя и автор на изключителни и класически литературни творби като “Хобит”, “Властелинът на пръстените” и “Силмарилион”. Книгите му са преведени на над 40 езика и се продават в милиони копия по цял свят. Награден е с Ордена на Британската империя и е обявен за доктор хонорис кауза по литература от Оксфордския университет през 1972 г. Умира през 1973 г. на 81-годишна възраст.

  Type of productBook
  Book AuthorJ. R. R. Tolkien
  GenreFantasy
  SeriesThe Lord of the Rings
  Publishing houseBard
  CoverHard
  Number of pages1140
  Year of publication2017 г
  Height24 см
  Width17 см
  Weight2 кг
  CollectionLord of the Rings / The Hobbit

  Related Products