The Little Prince Fox Necklace

180403LP03

New product

Оригинално сребристо колие, вдъхновено от Малкият принц и лисицата, символ на приятелството. Прекрасен и оригинален подарък за добър приятел.

12,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Оригинално сребристо колие, вдъхновено от Малкият принц и един от най-интересните образи в едноименната “приказка за деца” - лисицата. На колието са изобразени Малкият принц и лисицата, символизиращи приятелството и дружбата. Това прави колието прекрасен и оригинален подарък на добър приятел.

Колието е изработено от цинкова сплав в сребрист цвят. Висулката е пресъздава образите на Малкият принц и лисицата, познат от илюстрациите на едноименната книга. Верижката е с размер 55 см, а висулката - 6 х 3 см.

Ако харесваш красивата “приказка за деца”, наречена Малкият принц и искаш да се наслаждаваш всеки ден на символиката, която носи тя, може да разгледаш колекцията Малкият принц, която предлагаме. Аксесоарите, вдъхновени от философския разказ, са изключително стилен и оригинален подарък за всеки ценител на класиката и красивото.

"Хората – каза малкият принц – се пъхат в бързите влакове, но вече не знаят какво търсят. И затова започват да се движат, но се въртят в кръг..."

Интересна подробност около лисицата в книгата Малкият принц е нейният многозначителен образ. Тя се явява повече приятел на момчето, който го учи на вярност и грижа за любимите хора. Когато на Земята принцът вижда много рози и се натъжава, защото мисли, че неговата е единствена в цялата Вселена, лисицата му обяснява, че неговата Роза наистина е уникална, единствена и специална, защото е единствената, която той обича.

"- Добър ден - каза лисицата. 
- Добър ден - отговори учтиво малкият принц и се обърна, но не видя нищо. 
- Тук съм, под ябълковото дърво... 
- Коя си ти? - каза малкият принц. - Много си хубава... 
- Аз съм лисица - рече лисицата. 
- Ела да поиграем - предложи й малкият принц. - Толкова съм тъжен... 
- Не мога да играя с теб - отвърна лисицата. - Не съм опитомена. 
- Ах, извинявай - каза малкият принц. 
Но като помисли, добави: 
- Какво значи "да опитомиш"? 
- Ти не си оттук - рече лисицата, какво търсиш? 
- Търся хората - каза малкият принц. - Какво значи "да опитомиш"? 
- Хората имат пушки - каза лисицата - и ходят на лов. Много е неприятно! Отглеждат и кокошки. Интересува ги само това. Ти кокошки ли търсиш? 
- Не - каза малкият принц. - Търся приятели. Какво значи "да опитомиш"? 
- Това е нещо отдавна забравено. Значи "да се обвържеш". 
- Да се обвържеш ли? 
- Разбира се - потвърди лисицата.- За мен ти още си само момченце, което прилича на сто хиляди други момченца. И нямам необходимост от теб. А и ти нямаш необходимост от мен. За теб аз съм лисица, която прилича на сто хиляди други лисици. Но ако ме опитомиш, ние ще изпитваме необходимост един от друг. За мен ти ще бъдеш единствен на света. За теб аз ще бъда единствена на света..."

Accessory typeNecklaces
MaterialMetal/Alloy
Weight0.015 гр
CollectionThe little Prince
Chain Length55 см
Pendant size6 х 3 см

Related Products