The Little Prince Necklace

The Little Prince Necklace

BGN12.00
Tax included

Приказно колие Малкият принц, вдъхновено от едноименната “приказка за деца”, съдържаща философски мисли за живота.

Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Приказно колие Малкият принц, вдъхновено от едноименната “приказка за деца”, съдържаща философски мисли за живота. Колието е красиво и стилно, досущ като образа на Малкият принц, а това го прави прекрасен и оригинален подарък за всеки специален повод.

Колието е изработено от цинкова сплав в сребрист цвят. Висулката е детайлно копие на образа на Малкият принц, познат от илюстрациите на едноименната книга. Верижката е с размер 55 см, а висулката - 6 х 4.7 см.

"Знам една планета, дето има един синкавочервен господин. Той никога не е помирисвал цвете. Никога не е поглеждал някоя звезда. Никога не е обичал никого. Никога не е правил нищо друго освен сметки. И цял ден повтаря като тебе: „Аз съм сериозен човек! Аз съм сериозен човек!“ — и това го кара да се надува от гордост. Но той не е човек, той е гъба!"

Ако харесваш красивата “приказка за деца”, наречена Малкият принц и искаш да се наслаждаваш всеки ден на символиката, която носи тя, може да разгледаш колекцията Малкият принц, която предлагаме. Аксесоарите, вдъхновени от философския разказ, са изключително стилен и оригинален подарък за всеки ценител на класиката и красивото.

"Хората – каза малкият принц – се пъхат в бързите влакове, но вече не знаят какво търсят. И затова започват да се движат, но се въртят в кръг..."

Малцина знаят, че образът на Малкият принц е автобиографичен. Екзюпери често рисува на лист хартия момче с крила, понякога на облак и всичко това между почивките на престрелките и боевете с нацистите през 1940 година. В последствие, крилата от рисунките му се превръщат в дългият шал на Малкият принц, а облакът става планета. И така, докато се стигне до философската приказка, преведена на над 180 езика и продадена в повече от 50 милиона копия по цял свят. Философският разказ с жанр, който няма аналог в световната литература.

180403LP02

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.050 гр
Collection
The little Prince
Chain Length
55 см
Pendant size
6 х 4.7 см

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password