The Little Prince Necklace

180403LP02

New product

Приказно колие Малкият принц, вдъхновено от едноименната “приказка за деца”, съдържаща философски мисли за живота.

9,00 лв with tax incl.

-10%

10,00 лв with tax incl.

  Приказно колие Малкият принц, вдъхновено от едноименната “приказка за деца”, съдържаща философски мисли за живота. Колието е красиво и стилно, досущ като образа на Малкият принц, а това го прави прекрасен и оригинален подарък за всеки специален повод.

  Колието е изработено от цинкова сплав в сребрист цвят. Висулката е детайлно копие на образа на Малкият принц, познат от илюстрациите на едноименната книга. Верижката е с размер 55 см, а висулката - 6 х 4.7 см.

  "Знам една планета, дето има един синкавочервен господин. Той никога не е помирисвал цвете. Никога не е поглеждал някоя звезда. Никога не е обичал никого. Никога не е правил нищо друго освен сметки. И цял ден повтаря като тебе: „Аз съм сериозен човек! Аз съм сериозен човек!“ — и това го кара да се надува от гордост. Но той не е човек, той е гъба!"

  Ако харесваш красивата “приказка за деца”, наречена Малкият принц и искаш да се наслаждаваш всеки ден на символиката, която носи тя, може да разгледаш колекцията Малкият принц, която предлагаме. Аксесоарите, вдъхновени от философския разказ, са изключително стилен и оригинален подарък за всеки ценител на класиката и красивото.

  "Хората – каза малкият принц – се пъхат в бързите влакове, но вече не знаят какво търсят. И затова започват да се движат, но се въртят в кръг..."

  Малцина знаят, че образът на Малкият принц е автобиографичен. Екзюпери често рисува на лист хартия момче с крила, понякога на облак и всичко това между почивките на престрелките и боевете с нацистите през 1940 година. В последствие, крилата от рисунките му се превръщат в дългият шал на Малкият принц, а облакът става планета. И така, докато се стигне до философската приказка, преведена на над 180 езика и продадена в повече от 50 милиона копия по цял свят. Философският разказ с жанр, който няма аналог в световната литература.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.020 гр
  CollectionThe little Prince
  Chain Length55 см
  Pendant size6 х 4.7 см

  Related Products