The Little Prince's second Drawing Necklace

180403LP05

New product

Малко нежно колие, вдъхновено от първата глава на класиката Малкият принц. Колието е копие на втората рисунка на Малкият принц, която изобразява змията боа, глътнала слон.

This product is no longer in stock

Notify me when available

7,00 лв with tax incl.

  Малко нежно колие, вдъхновено от първата глава на класиката Малкият принц. Колието е копие на втората рисунка на Малкият принц, която изобразява змията боа, глътнала слон, нарисувана и отвътре, за да бъде разпозната от възрастните.

  "Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите".

  Колието е изработено от цинкова сплав в сребрист цвят. Висулката е точно копие на втората рисунка на Малкият принц. Верижката е с размер 46 см, а висулката - 3 х 1.3 см.

  “Показах прекрасното си произведение на възрастните и ги попитах дали моята рисунка не им вдъхва страх. Те ми отговориха: “Че защо една шапка ще вдъхва страх?” Моята рисунка не изобразяваше шапка. Тя изобразяваше една боа, която бе глътнала слон. Тогава нарисувах вътрешността на змията боа, та да могат възрастните да разберат. Но защо винаги трябва да им обясняваш…”

  Ако харесваш красивата “приказка за деца”, наречена Малкият принц и искаш да се наслаждаваш всеки ден на символиката, която носи тя, може да разгледаш колекцията Малкият принц, която предлагаме. Аксесоарите, вдъхновени от философския разказ, са изключително стилен и оригинален подарък за всеки ценител на класиката и красивото.

  "Всички възрастни са били преди това деца, но много малко от тях си го спомнят".

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.015 гр
  CollectionThe little Prince
  Chain Length46 см
  Pendant size3 х 1.3 см

  Related Products