The Little Prince's Rose Necklace

180403LP06

New product

Красиво и нежно сребристо колие с висулка розичка, вдъхновено от класиката Малкият принц.

This product is no longer in stock

Notify me when available

7,00 лв with tax incl.

  Красиво и нежно сребристо колие с висулка розичка, вдъхновено от класиката Малкият принц. Колието, вдъхновено от това необикновено цвете, символ на единствената и истинска любов, е прекрасен подарък за всяка дама.

  Колието е изработено от цинкова сплав в сребрист цвят. Розичката е пресъздадена много детайлно и деликатно. Верижката е с размер 40 см, а висулката - 4 х 2.5 см.

  "Времето, което си изгубил за твоята роза, я прави толкова важна".

  Ако харесваш красивата “приказка за деца”, наречена Малкият принц и искаш да се наслаждаваш всеки ден на символиката, която носи тя, може да разгледаш колекцията Малкият принц, която предлагаме. Аксесоарите, вдъхновени от философския разказ, са изключително стилен и оригинален подарък за всеки ценител на класиката и красивото.

  Образът на розата в Малкият принц е добре известна. Като символ на истинската и единствена любов, също както е единствена планетата на Малкият принц. Тя е красива, деликатна и в същото време капризна и взискателна.Въпреки това, Малкият принц се грижи за нея с голямо удоволствие и се стреми да я предпази от опасностите. Също както един мъж пази своята дама и семейство.
  Интересен факт, свързан с розата на Малкият принц е, че авторът Антоан дьо Сент-Екзюпери в оригинала на френски е писал за цветето (la fleur), но в преводите на различните езици, всички пишат за розата. И това може би не е толкова чудно, тъй като нарисуваното цвете в книгата е било роза, а чертите, приписвани на цветето, най-много подхождат на розата. Красива, очарователна, но с много бодли.

  "Всички възрастни са били преди това деца, но много малко от тях си го спомнят".

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.010 гр
  CollectionThe little Prince
  Chain Length40 см
  Pendant size4 х 2.5 см

  Related Products