The Little Prince - hard cover

Софтпрес

9786191513376

New product

Ново красиво издание с твърди корици на класическия шедьовър на именития френски автор Антоан дьо Сент-Екзюпери! „Малкият принц“ е познат на поколения читатели и е оставил в тях следа за цял живот.

11,15 лв with tax incl.

-7%

11,99 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

„Най-важното е невидимо за очите.“

Класическият шедьовър на именития френски автор и пилот Антоан дьо Сент-Екзюпери! „Малкият принц“ е познат на поколения читатели и е оставил в тях следа за цял живот.

В това издание преводът е изцяло нов и е дело на преводача на „Властелинът на пръстените“ Любомир Николов, известен с майсторството си и първата си преводаческа страст – френския език.

„Хората имат различни звезди. За тези, които пътуват, звездите са водачи. За други са само малки светлинки.“

Книгата е подходяща както за деца, пред чийто поглед малкият принц тепърва ще отвори пълната си с копнеж и звезди душа, така и за пораснали читатели, които жадуват за нова философска среща с малкия пътешественик.

Ако желаеш да се докоснеш до Малкият принц и да намериш детето в себе си чрез идеалистичните мисли на момчето, не пропускай да разгледаш цялата колекция Малкият принц, която предлагаме.

Type of productBook
Book AuthorAntoine De Saint-Exupery
GenreChildren books
Genre 2Илюстровани книги
Publishing houseСофтпрес
CoverHard
Number of pages64
Year of publication2016 г
ISBN 9786191513376
Age7+
Height20 см
Width13 cm
Weight0.200 кг
CollectionThe little Prince

Related Products