Quantium Warrior

Инфодар

9789547615717

New product

Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят. Второто издание с нов превод на Квантовият воин с включено обръщение на Джон Кехоу към българските читатели.

This product is no longer in stock

Notify me when available

14,99 лв with tax incl.

  В „Квантовият воин: Бъдещето на съзнанието” Джон Кехоу съчетава най-новите научни открития с мистични учения от главните световни религии, за да изгради идеята за квантовия воин и възможностите за бъдещето на човечеството. Това е задълбочено и проникновено изследване на необикновените мистерии на съзнанието и вселената.

  „Ако това беше научнофантастичен роман, със сигурност щяхте да го отхвърлите като фантазия, но не е роман, не е фантазия, а по-скоро смайващата нова реалност, разкрита за нас от най-ярките умове на науката. И все пак, колкото невероятно и фантастично да е всичко това, може би най-голямата мистерия е именно въпросът какво е нашето място в цялата схема на тази променяща се вселена.“

  Пътят на квантовия воин е път към завършеното и пълноценно човешко същество, към чудото на Аз-а. Тази книга разкрива нов начин за постигане на успех и щастие и представя методите, по които да приложим новаторските техники в ежедневието си. Тя е безценна за всеки, който иска да научи тайните на живота и на огромния човешки потенциал.

  "Всичко, което човешкият ум е в състояние да си представи и да повярва, може да бъде постигнато." Наполеон Хил

  ЗА ДЖОН КЕХОУ

  Джон Кехоу е един от най-популярните автори на книги за приложна психология и самоусъвършенстване. Придобил феноменален успех по целия свят с книгата си "Подсъзнанието може всичко", той се е отдал на писане и преподавателска дейност. 

  В момента Джон Кехоу живее във Ванкувър със семейството си и продължава да пише и изнася лекции по света. Но за да достигне до този успех, още през 1975 година, той се оттегля в уединена местност, където прекарва години в проучване на механизмите на човешкото съзнание. Черпейки от множество научни и духовни източници, Кехоу успява да създаде първата по рода си успешна програма за развиване на силата на ума. А по-късно започва да обучава хора на тези принципи, ставайки известен на целия свят.

  Type of productBook
  Book AuthorДжон Кехоу
  GenrePsychology and Philosophy books
  Publishing houseInfodar
  CoverSoft
  Number of pages304
  Year of publication2016 г
  ISBN9789547615717
  Height20 см
  Width12.7 см
  Weight0.300 кг

  Related Products