Will Grayson, Will Grayson

Егмонт

9789542712916

New product

Една студена нощ на най-невероятното място в Чикаго пътищата на двама непознати се пресичат. В този момент световете им се преплитат, а животът им никога няма да бъде същият. И всичко това в стил Джон Грийн.

12,90 лв with tax incl.

  Уил Грейсън среща Уил Грейсън.
  Една студена нощ на най-невероятното място в Чикаго пътищата на двама непознати се пресичат. В този момент световете им се преплитат, а животът им никога няма да бъде същият.

  Джон Грийн среща Дейвид Левитан.
  Двама от най-награждаваните и популярни автори на книги за тийнейджъри обединяват силите си, за да сътворят роман от невероятна величина. Разказана от алтернативни гледни точки, тази история прелива от чувството за хумор и човечността, която е донесла и на двамата световна слава и милиони фенове.

  За Авторите

  Джон Грийн е вече добре познат на българските читатели с романите си „Къде си, Аляска?”, „Хартиени градове”, „Множество Катрини” и „Вината в нашите звезди” Екранизацията по историята на Хейзъл и Гас пожъна невероятен успех с излизането си по кината през юни тази година, а новината за тази на „Хартиени градове” развълнува феновете из цял свят.

  Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нарежда Nick and Norah?s Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г.

  Type of productBook
  Book AuthorДжон Грийн
  GenreTeen books and Young Adult
  Publishing houseEgmont
  Number of pages376
  Year of publication2014 г
  ISBN9789542712916
  Age16+
  Height21 см
  Width14 см
  Depth2.5 см
  Weight0.300 кг

  Related Products