Owl Necklace with Hogwarts Letter, Harry Potter

Owl Necklace with Hogwarts Letter, Harry Potter

BGN11.90
Tax included

Красиво колие със сова, което носи писмо, вдъхновено от романите за Хари Потър.

Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Красиво колие със сова, което носи писмо, вдъхновено от романите за Хари Потър.
Колието е пресъздадено много детайлно в цвят античен бронз. Пликът, който носи совата се отваря и в него има малко листче, имитиращо писмото от Хогуортс. Дължината на верижката е 50 см.

По желание може да комбинираш колието с друго красиво бижу от колекцията Хари Потър, която предлагаме.

“Хари веднага позна совата, изпаднала в несвяст. Името й беше Ерол — това бе пощальонът на семейство Уизли. Хари бързо отиде до леглото, отвърза вървите около краката на Ерол, взе пакета и отнесе птицата в кафеза на Хедуиг. Ерол отвори леко едното си око и едва-едва изпиука за благодарност, после жадно започна да поглъща вода.
Хари се върна при другите две сови. Едната от тях, голяма полярна женска сова, бе неговата Хедуиг. Тя също носеше пакет и изглеждаше много доволна от себе си. Докато Хари я освобождаваше от товара й, нежно го клъвна с човка, после прелетя до Ерол.
Хари не позна третата сова — красива улулица — но веднага разбра откъде идва, защото освен своя пакет, тя носеше плик с емблемата на „Хогуортс“. Като взе пощата и от нея, совата важно разтръска пера, разпери крила, литна през прозореца и се изгуби в нощта.” Хари Потър и Затворникът от Азкабан

180403HG06

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.015 гр
Collection
Harry Potter
Chain Length
50 см
Pendant size
2 х 1.5 см писмо; 3 х 2 см сова

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password