Necklace Platform 9 3/4 Harry Potter

New product

Красиво Хари Потър фен колие Перон 9 ¾, вдъхновено от невидимия перон на Лондонската гара "Кингс Крос", култово място в хитовата поредица на Джоан Роулинг.

This product is no longer in stock

Notify me when available

8,50 лв with tax incl.

-15%

10,00 лв with tax incl.

  Красиво Хари Потър фен колие Перон 9 ¾, вдъхновено от невидимия перон на Лондонската гара "Кингс Крос". Колието представя култовата начална спирка на "Хогуортс-експрес", от която тръгват всички магьосници за поредната година в училището за магьосници и новите предизвикталества пред Хари Потър и неговите приятели.

  Колието е класическо и се предлага в 3 разновидности:

  • с цвят антично сребро с черна кожена каишка
  • с цвят античен бронз с черна кожена каишка
  • с цвят антично сребро със сребриста верижка

  Дължината на кожените каишки е 45 см с възможност за удължаване до още 5 см. Размерът на висулката е с диаметър 3.4 см. Дължината на верижката на сребристото колие е 50+5 см, а висулката е с диаметър 3 см.

  Колието Перон 9 ¾ е чудесен подарък за всеки фен на Хари Потър със своята символика. Едва ли има любител на поредицата на Джоан Роулинг, който да не се зарадва да бъде горд негов собственик.

  Бижуто е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друг аксесоар от колекцията “Хари Потър”, която предлагаме.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.015 гр
  CollectionHarry Potter
  Chain Length45+5 см, 50+5 см
  Pendant size3.4 см, 3 см

  Related Products