Silver Necklace Platform 9 3/4, Harry Potter

180403HX04

New product

Красиво сребристо фен колие Перон 9 ¾, вдъхновено от невидимия перон на Лондонската гара "Кингс Крос", култово място в хитовата поредица на Джоан Роулинг - Хари Потър.

This product is no longer in stock

Notify me when available

7,65 лв with tax incl.

-15%

9,00 лв with tax incl.

  Красиво сребристо Хари Потър фен колие Перон 9 ¾, вдъхновено от невидимия перон на Лондонската гара "Кингс Крос". Колието представя култовата начална спирка на "Хогуортс-експрес", от която тръгват всички магьосници за поредната година в училището за магьосници и новите предизвикталества пред Хари Потър и неговите приятели.

  Колието е класическо в сребрист цвят, изключително добре изработено от цинкова сплав. Дължината на верижката е 45 см. Размерът на висулката е с диаметър 3.1 см.

  Колието Перон 9 ¾ е чудесен подарък за всеки фен на Хари Потър със своята символика. Едва ли има любител на поредицата на Джоан Роулинг, който да не се зарадва да бъде горд негов собственик.

  Бижуто е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друг аксесоар от колекцията “Хари Потър”, която предлагаме.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Weight0.020 гр
  CollectionHarry Potter
  Chain Length45 см
  Pendant size3.1 см
  Harry Potter And The Sorcerer's Stone 1

  Добре дошли в света на...

  Harry Potter And The Sorcerer's Stone Illu...

  Потопи се в магическия...

  Harry Potter Rubber Keyring 9 3/4

  Красив гумен...

  Harry Potter Ceramic Mug Platform 9 3/4

  Керамичната чаша Перон...

  Related Products