Harry Potter Hermione Granger Do It Yourself plasticine set

BGN25.90
Tax included

Уникална и оригинална, ръчно изработена лампа от мдф с дванадесет стени, прекрасен и стилен подарък за всеки повод и дом.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Красива и стилна ръчно изработена лампа, носеща феерия от светлини, създадена специално за теб и любимите ти хора.

Лампата е изработена от натурален мдф и е с компактните размери 22 х 26 см. Красивите елементи и всичките 12 стени, съчетани в едно цяло допринасят за едно уникално и неповторимо осветление, което може да стане част от твоята декорация още сега.

Осветителното тяло е леко и много подходящо като подарък за специални поводи. Работи със стандартна крушка, която не е включена в комплекта.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

191404GR40

Data sheet

Accessory type
Material
Age
3+
Weight
Packaging size

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password