Wooden Wall Clock Harry Potter

Wooden Wall Clock Harry Potter

BGN25.00
Tax included

Уникален дървен стенен часовник, вдъхновен от хитовата поредица Хари Потър. Върху часовника са изобразени един от най-известните символи от поредицата за най-известното дете магьосник. Часовникът е прекрасен подарък за всеки потърхед и фен на Хари Потър.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

Уникален дървен стенен часовник със символите от хитовата поредица Хари Потър, който може да се впише в интериора на всеки малък или голям потърхед. Не се колебай, а зарадвай себе си или своите близки приятели с този прекрасен подарък.

Часовникът е изработен от дървен материал с диагонал от 20 см. Дизайнът е много изчистен и в същото време включва култовите символи от Хари Потър - очилата със светкавицата на Хари, знакът на училището за магии Хогуортс, змията символ на Слидерин и триъгълникът, символизиращ Даровете на смъртта.

Закачен на стената, часовникът Хари Потър става една прекрасна декорация към всяка стая.

Часовникът е част от колекцията от колекцията Хари Потър. Ако желаеш, може да разгледаш и останалите аксесоари, които предлагаме.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

341602HG15

Data sheet

Accessory type
Watches
Material
Wood
Height
20 см
Width
20 см
Weight
0.350 кг
Collection
Harry Potter

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password