Wooden Wall Clock Harry Potter

Art Puzzle Decoration

341602HG15

New product

Уникален дървен стенен часовник, вдъхновен от хитовата поредица Хари Потър. Върху часовника са изобразени един от най-известните символи от поредицата за най-известното дете магьосник. Часовникът е прекрасен подарък за всеки потърхед и фен на Хари Потър.

ПРОДУКТЪТ СЕ ИЗРАБОТВА ПО ПОРЪЧКА!

25,00 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Уникален дървен стенен часовник със символите от хитовата поредица Хари Потър, който може да се впише в интериора на всеки малък или голям потърхед. Не се колебай, а зарадвай себе си или своите близки приятели с този прекрасен подарък.

Часовникът е изработен от дървен материал с диагонал от 20 см. Дизайнът е много изчистен и в същото време включва култовите символи от Хари Потър - очилата със светкавицата на Хари, знакът на училището за магии Хогуортс, змията символ на Слидерин и триъгълникът, символизиращ Даровете на смъртта.

Закачен на стената, часовникът Хари Потър става една прекрасна декорация към всяка стая.

Часовникът е част от колекцията от колекцията Хари Потър. Ако желаеш, може да разгледаш и останалите аксесоари, които предлагаме.

ВАЖНО! Продуктът се доставя в срок от 15 дни, тъй като ще бъде изработен специално за теб! Срокът тече от датата на потвърждаване на твоята поръчка и уточняването на подробностите по нея. Ако продуктът е наличен, ще бъде доставен до 7 работни дни след като потвърдим неговата наличност. Молим да вземеш това под внимание, когато поръчваш дървените вдъхновения на Art Puzzle Decoration.

Ако желаеш изработването на продукт по твоя идея, се свържи с нас, за да уточним подробностите и да реализираме твоето желание.

Accessory typeWatches
MaterialWood
Height20 см
Width20 см
Weight0.350 кг
CollectionHarry Potter

Related Products