Harry Potter and the Cursed Child

Егмонт

New product

19 години по-късно и осмата история от поредицата за Хари Потър, написана като сценарий за пиесата в лондонския театър "Уест Енд". Написана от Джон Тифани и Джак Торн и редактирана от Джоан Роулинг, книгата вече е достъпна и за теб, читателю.

19,90 лв with tax incl.

  IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

  Осмата история.
  Деветнайсет години по-късно. 

  Животът на Хари Потър никога не е бил лесен – особено сега, когато вече е претоварен с работа служител на Министерството на магията, съпруг и баща на трима ученици. 

  Докато Хари се бори с миналото си, което все още го преследва, неговият най-малък син Албус се опитва да приеме тежестта на семейно наследство, което никога не е искал. Докато минало и настояще застрашително се сливат, баща и син ще научат неудобната истина, че тъмнината често идва от най-неочаквани места. 

  Базирана на оригинална нова история от Дж. К. Роулинг, Джон Тифани и Джак Торн, Хари Потър и Прокълнатото дете е пиеса на Джак Торн. Това е и осмата история за „момчето магьосник“ и първата, представена официално на сцена. Това специално предварително издание на сценария прави продължението на приключенията на Хари Потър, неговото семейство и приятели достъпно за читателите навсякъде веднага след световната премиера на пиесата в лондонския театър „Уест Енд“ на 30 юли 2016 г.

  Type of productBook
  Book AuthorJ. K. Rowling
  GenreFantasy
  Genre 2Тийн книги
  SeriesHarry Potter
  Publishing houseEgmont
  Number of pages304
  Year of publication2016 г
  ISBN9789544464913
  Age10+
  Height22 см
  Width15 см
  Depth5.40 см
  Weight0.450 кг
  CollectionHarry Potter

  Related Products