Harry Potter And The Sorcerer's Stone 1

BGN19.90
Tax included

Добре дошли в света на най-известното дете магьосник - Хари Потър с първата история от хитовата поредица на Джоан Роулинг. Сега с нова корица.

ВАЖНО! Всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Стараем се да обработваме поръчките в рамките на 24 часа в работни дни за налични продукти на склад! Благодарим за доверието!

Добре дошли в света на най-известното дете магьосник - Хари Потър с първата история от хитовата поредица на Джоан Роулинг. Сега с нова и съвременна корица.

Хари Потър не знае нищо за „Хогуортс“ до момента, в който множество мистериозни писма започват да се изсипват в дома на семейство Дърсли на улица „Привит Драйв“. Адресирани до него, надписани със зелено мастило върху жълтеникав пергамент и запечатани с лилав печат, те бързо будят подозрението на противните леля и чичо на момчето и са конфискувани от тях. Няколко дни по-късно, навръх единадесетия рожден ден на Хари, великан с очи, блестящи като черни бръмбари, на име Рубиъс Хагрид пристига с невероятни новини – Хари Потър е магьосник, записан в Училището за магия и вълшебство „Хогуортс“! Едно удивително приключение е на път да започне…

9789544464684

Data sheet

Book Author
J. K. Rowling
Genre
Fantasy
Genre 2
Teen books
Series
Harry Potter
Publishing house
Egmont
Number of pages
280
Year of publication
2016 г
ISBN
9789544464684
Age
10
Height
22 см
Width
15 см
Depth
2 см
Weight
0.400 кг
Collection
Harry Potter
Type of product
Book

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password