Necklace small Time Turner Hermoine and Harry Potter

New product

Стилно малко колие Времевърт, вдъхновено от магическия свят на Хари Потър и неговата приятелка Хърмаяни Грейнджър. Бижуто е много близко до оригинала с движещи с части и нежен пясъчен часовник, но в умален вид.

10,90 лв with tax incl.

IMPORTANT! Most of the books and some accessories we offer are in stock at a vendor. They are sent after confirmation of availability, as there may be depleted quantities. If necessary, we will get back to you. Thanks for your trust!

Колието Времевърт е вдъхновено от магическия свят на Хари Потър и неговата приятелка Хърмаяни Грейнджър. 

Колието малък времевърт се предлага в 2 разновидности - златист и сребрист цвят. Бижуто е много близко до оригинала с движещи с части и нежен пясъчен часовник, но в умален вид. Размерът на верижката е 50 см, а диаметър на висулката 2.5 см.

Времевъртът (Time Turner) е едно от най-интересните устройства в романите на Джоан Роулинг. Той представлява пясъчен часовник, с който може да се връща времето назад. Хърмаяни го използва, за да ходи на допълнителните си часове и не само. Времевъртът е направен от 3 пръстена, като в най-вътрешния има малък пясъчен часовник. Най-външният пръстен служи за завъртане и на трите пръстена, така че притежателят му да се върне назад във времето.

Ние не гарантираме, че колието Времевърт ще те пренесе назад във времето, но знаем със сигурност, че ще те пренесе в магическия свят на Хари Потър и неговите приятели. Едно истинско бижу, което трябва да притежава всеки фен на поредицата.

Бижуто е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друго бижу от колекцията “Хари Потър”, която предлагаме.

*Цветът на снимките може да се разминава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледате продукта. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

Accessory typeNecklaces
MaterialMetal/Alloy
Weight0.015 гр
CollectionRavenclaw, Harry Potter
Chain Length50 см
Pendant size2.5 см

Related Products