Necklace Time Turner Hermoine Granger and Harry Potter

BGN20.00
Tax included

Колието Времевърт е вдъхновено от магическия свят на Хари Потър и неговата приятелка Хърмаяни Грейнджър.

Color

ВАЖНО! Всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Стараем се да обработваме поръчките в рамките на 24 часа в работни дни за налични продукти на склад! Благодарим за доверието!

Колието Времевърт е вдъхновено от магическия свят на Хари Потър и неговата приятелка Хърмаяни Грейнджър.

Бижуто представлява точно копие на оригинала с движещи с части и нежен пясъчен часовник. Размерът на верижката е 46 см, а диаметър на висулката 4.5 см. Предлага се в златист и сребрист цвят. Изработено е от безвредни материали и цинкова сплав.

Времевъртът (Time Turner) е едно от най-интересните устройства в романите на Джоан Роулинг. Той представлява пясъчен часовник, с който може да се връща времето назад. Хърмаяни го използва, за да ходи на допълнителните си часове и не само. Времевъртът е направен от 3 пръстена, като в най-вътрешния има малък пясъчен часовник. Най-външният пръстен служи за завъртане и на трите пръстена, така че притежателят му да се върне назад във времето.

Ние не гарантираме, че колието Времевърт ще те пренесе назад във времето, но знаем със сигурност, че ще те пренесе в магическия свят на Хари Потър и неговите приятели. Едно истинско бижу, което трябва да притежава всеки фен на поредицата.

Бижуто е прекрасен подарък за всеки потърхед, който иска да се пренесе в магическия свят на Хари Потър. Колието може да се комбинира с друго бижу от колекцията “Хари Потър”, която предлагаме.

*Цветът на снимките може да се разминава малко в зависимост от монитора или устройството, на което гледате продукта. При въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

180403HP18

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.050 гр
Collection
Harry Potter
Chain Length
46 см
Pendant size
4.5 см

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password