Necklace You are my person heart, Grey's Anatomy

Necklace You are my person heart, Grey's Anatomy

BGN11.90
Tax included

Изключително красиво и нежно сребристо колие с висулка сърце с надпис "You are my person" - една от най-известните реплики във филма "Анатомията на Грей".

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Изключително красиво и нежно сребристо колие с висулка сърце с надпис "You are my person" - една от най-известните реплики във филма "Анатомията на Грей". Репликата, станала символ на приятелството. Думите, които Мередит Грей и Кристина Янг превърнаха в нарицателно за човека, който винаги е до теб и те подкрепя във всичко.

Колието е с дължина на верижката 46 см. и с възможност за удължаване с още 4 см. Висулката е във формата на сърце с размери 2 х 2 см. Колието ще пристигне при своя притежател в красива подаръчна опаковка.

Колието е прекрасен подарък както за любителите на"Анатомията на Грей, така и за всички, които просто искат да кажат "Ти ще бъдеш винаги моя човек" на любимия си човек или приятел.

Ако желаеш, може да разгледаш и си избереш още аксесоари от колекцията Анатомията на Грей, която предлагаме.

180403GA08

Data sheet

Accessory type
Necklaces
Material
Metal/Alloy
Weight
0.015 гр
Collection
Grey's Anatomy
Chain Length
45+5 см
Pendant size
2 х 2 см

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password