Children's greeting card panda

Children's greeting card panda

BGN2.00
Tax included

Красива и оригинална детска картичка панда с кръстосани лапички, под които може да напишеш своето пожелание. Картичката е подходяща за всякакви поводи, свързани с малчуганите или порасналите деца.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Оригинална детска картичка във формата на панда с лапички, които сякаш искат да те прегърнат. Картичката е чудесно допълнение към подаръка на любимия човек или малчуган, който има рожден ден, имен ден или друг хубав повод за празнуване.

Картичката е изработена от картон с формата на панда. Добре съчетаните цветове и интересна форма ще предизвикат любопитството и на най-малките палавници. Картичката е с размер 10.5 х 7 см. Когато разтвориш лапичките на пандата, ще можеш да напишеш своите пожелания, а след това ги върнеш обратно, за да запазиш изненадата.

Поздравителната картичка е в комплект с малък бял плик, в който може да бъде поставена. Картичката е прекрасно допълнение към всеки детски подарък и не само.

411103GC09

Data sheet

Accessory type
Greeting Cards
Material
Paper
Height
10.5 см
Width
2.75 in
Type of product
Поздравителна Картичка

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password