Kraft card for someone special Best Wishes

Kraft card for someone special Best Wishes

BGN3.50
Tax included

Красива голяма поздравителна картичка за най-добри пожелания на твой любим човек или приятел.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Поздравителната картичка Best Wishes е чудесно допълнение към подаръка на любимия човек или приятел. Подходяща е за всеки специален повод и за всеки специален човек.

Картичката е изключително стилна и в същото време изчистена. Изработена е от крафт картон с лазерно изрязване на красивите елементи върху лицевата ѝ част. Крафт картичката е с размер 18 х 10 см. Когато разтвориш картичката ще видиш цветен картон, на който може да напишеш своите пожелания. Цветът му придава елегантна нотка на цялата картичка, когато бъде отворена от своя получател.

Поздравителната картичка е в комплект с голям крафт плик, в който може да бъде поставена. Картичката е прекрасно допълнение както към подаръка на любимия човек, така и просто, за да му кажеш колко специален е за теб.

411103GC17

Data sheet

Accessory type
Greeting Cards
Material
Paper
Height
18.5 см
Width
12 см
Type of product
Поздравителна Картичка

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password