Greeting card blue Thank you

Greeting card blue Thank you

BGN3.50
Tax included

Красива голяма поздравителна картичка с лазерно изрязано цвете и надпис "Thank You". Прекрасно допълнение към всеки подарък.

Кажи "Благодаря" на любимия човек или приятел. Поздравителната картичка "Thank You" е  чудесно допълнение към всеки подарък. 

Картичката е изключително стилна и в същото време изчистена. Изработена е от син перлен картон с лазерно изрязано цвете и посланието "Thank You" (Благодаря ти) върху лицевата ѝ част.

Перлената картичка е с размер 11.5 х 15.5 см. Когато разтвориш картичката ще видиш бяла хартия, на която може да напишеш своите пожелания. Цветът придава елегантна нотка на цялата картичка и позволява на цветето и надписът да изпъкнат.

Перлената картичка е прекрасно допълнение към всеки подарък. Ако желаеш, може да разгледаш всички Поздравителни картички и книжки, които предлагаме, за да избереш най-подходящата.

*Моля, обърни внимание, че цветът на картичката може да се различава от снимката в зависимост от устройството, на което гледаш продукта. При въпроси, не се колебай да се свържеш с нас.

411103GC19

Data sheet

Accessory type
Greeting Cards
Material
Paper
Height
15.5 см
Width
11.5 см
Collection
Love and Friendship
Type of product
Поздравителна Картичка

No customer reviews for the moment.

You might also like

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password