3D Pop Up Card Love

BGN6.90
Tax included

Красива 3D Поп-ъп картичка сърце в червен цвят. Прекрасно допълнение към твоя подарък.

Само картичката разгърни и на красотата ѝ се наслади.

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!

Красива 3D Поп-ъп картичка сърце в червен цвят. Прекрасно допълнение към подаръка на твоята майка, дъщеря, приятелка или любима жена.

Червената картичка не е просто обикновена картичка, а 3D поп-ъп картичка. Когато е затворена изглежда като всяка нормална картичка, но отвориш ли я... отвътре ще изскочи изненада, цяла картина. Красиво лазерно изрязано сърце и две ангелчета, които го пронизват със стрелите на любовта.

Оригиналната картичка е с размери от 13 х 15.5 см в сгънат вид. Поздравителната картичка* е лазерно изрязана и впечатляваща . Тя може да бъде прекрасно допълнение към всеки подарък на всяка дама или млада госпожица.

* Моля, обърни внимание, че цветът на картичката може да се различава малко в зависимост от устройството, на което разглеждаш продукта.

411103GC15

Data sheet

Accessory type
Greeting Cards
Material
Paper
Height
15.5 см
Width
13 cm
Weight
0.040 гр
Collection
Love and Friendship
Type of product
Поздравителна Картичка

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password