Reduced price!
Game of Thrones, A Song of Ice and Fire 1

A Clash of Kings, A Song of Ice and Fire 2

Бард

9789545852992

New product

Втората книга от фентъзи епоса "Песен за огън и лед ", добил още по-голяма популярност с филма по първата книга "Игра на Тронове".

This product is no longer in stock

Notify me when available

16,99 лв with tax incl.

-15%

19,99 лв with tax incl.

  Сблъсък на Крале ни пренася в една удивителна, забравена земя на разгул и мъст, на чародейство и войни. Сказание, в което благородни девици пируват с безумци, където брат коварства срещу своя брат и където мъртвите се вдигат, за да тръгнат в нощта. Тук принцеса странства по света, предрешена като момче сираче; рицар на ума гласи отрова за вероломна чародейка; диваци се спущат от Лунната планина, за да опустошат плодните поля в низините.
  На фона на кръвосмешение и братоубийство, алхимия и насилствена смърт, цената на славата се мери в кръв. А плячката на победата може просто да се озове в ръце на мъже и жени, притежаващи най-хладната стомана… и най-студените сърца. Защото щом се сблъскат владетелите, трепери цялата земя.

  Поредицата "Песен за огън и лед" е една от най-добрите серии излизали през последните десетина години. Всяка от книгите бе определяна от четящите за "най-добро фентъзи на годината". На границата на фентъзи и рицарския роман тя със сигурност ще задоволи и най-взискателния читателски вкус.

  Type of productBook
  Book AuthorGeorge R. R. Martin
  GenreFantasy
  SeriesA Song of Ice and Fire
  Publishing houseBard
  Number of pages704
  Year of publication2001 г
  ISBN9789545852930
  Height23.60 см
  Width16.60 см
  Depth3.20 см
  Weight0.710 кг
  CollectionGame of Thrones

  Related Products