Reduced price!
Game of Thrones, A Song of Ice and Fire 1

Game of Thrones, A Song of Ice and Fire 1

Бард

9789545852930

New product

Първата книга от фентъзи епоса "Песен за огън и лед ", добил още по-голяма популярност с с едноименния филм "Игра на Тронове".

16,99 лв with tax incl.

-15%

19,99 лв with tax incl.

  Шеметен бяг от скована в жесток студ страна към земи на вечно лято и охолно безгрижие, "Игра на тронове" е сказание за владетели и владетелки, воини и чародеи, наемни убийци и незаконнородени претенденти за власт, появили се във времена на мрачни поличби. Тук странна войнствена орда се сражава с мечове, изковани от невиждан от човека метал, жестоко дивашко племе сее безумие сред хората, свиреп млад принц от кръвта на дракона разменя сестра си, за да си върне трона, едно дете се губи в сумрака между живота и смъртта и една решена на всичко жена предприема опасно пътуване, за да защити това, което и е скъпо. Сред заговори и коварства, трагедии и вероломство, победи и насилия, съюзници и врагове, съдбата на Старките виси на косъм и всяка от страните се бори за победа в най-смъртоносния конфликт: Играта на тронове.

  Поредицата "Песен за огън и лед" е една от най-добрите серии излизали през последните десетина години. Всяка от книгите бе определяна от четящите за "най-добро фентъзи на годината". На границата на фентъзи и рицарския роман тя със сигурност ще задоволи и най-взискателния читателски вкус.

  "Грабва те от първата страница и те държи до края. Блестящо!"
  Робърт Джордан

  Type of productBook
  Book AuthorGeorge R. R. Martin
  GenreFantasy
  SeriesA Song of Ice and Fire
  Publishing houseBard
  Number of pages704
  Year of publication2001 г
  ISBN9789545852930
  Height23.60 см
  Width16.60 см
  Depth3.20 см
  Weight0.710 кг
  CollectionGame of Thrones

  Related Products