Children's necklace in a metal box heart Frozen Disney

Disney

New product

За някои неща си заслужава да се разтопиш... Колието Елза със сигурност е едно от тях. Красиво и нежно с висулка във формата на снежинка, от която гледа кралица Елза. Прекрасен подарък за всяка малка принцеса, която обича героите от любимата анимация Замръзналото кралство.

This product is no longer in stock

Notify me when available

10,00 лв with tax incl.

  За някои неща си заслужава да се разтопиш... Колието Елза със сигурност е едно от тях. Красиво и нежно с висулка във формата на снежинка, от която гледа кралица Елза. Прекрасен подарък за всяка малка принцеса, която обича героите от любимата анимация Замръзналото кралство.* 

  Колието е с дължина на верижката 50 см и размер на висулката 3 х 3 см. Подходящо е за деца над 3 години. Красивото детско бижу е опаковано в красива метална кутийка във формата на сърце. Не се колебай, а зарадвай детето си още сега!

  Ако желаеш да се потопиш в магията на Замръзналото кралство и да подариш снежна усмивка на детето си, разгледай цялата колекция Замръзналото кралство, която предлагаме.

  *Моля, обърни внимание, че цветовете на картинката може да се различават в зависимост от устройството, на което разглеждаш продукта. При допълнителни въпроси, може да се свържеш с нас.

  Accessory typeNecklaces
  MaterialMetal/Alloy
  Age3+
  Weight0.040 гр
  CollectionFrozen
  Chain Length50 см
  Pendant size3 х 3 см

  Related Products