Disney Frozen water balls Snow Globe

Disney

WD17877

New product

Красиво "снежно" преспапие с любимите принцеси Анна и Елза. Страхотен подарък, който ще пренесе всяка малка принцеса в света на Замръзналото кралство. 

11,20 лв with tax incl.

-20%

14,00 лв with tax incl.

  Красиво "снежно" преспапие с любимите принцеси Анна и Елза от Замръзналото кралство. Преспапието е изключително елегантно и добре изработено от пластмаса, което го прави безопасно за деца. От едната страна е изобразена кралица Елза, а от другата принцеса Анна. Когато преспапието се наведе или разклати леко, започват да се движат снежинките сякаш вали сняг върху любимите герои от Замръзналото кралство.

  Красивото "снежно" преспапие е страхотен подарък, който ще пренесе всяка малка принцеса в света на Замръзналото кралство. 

  Ако желаеш да се потопиш в магията на Замръзналото кралство и да подариш снежна усмивка на детето си, разгледай цялата колекция Замръзналото кралство, която предлагаме.

  *Моля, обърни внимание, че цветовете на картинката може да се различават в зависимост от устройството, на което разглеждаш продукта. При допълнителни въпроси, може да се свържеш с нас.

  Accessory typeПреспапие, Други аксесоари
  MaterialPolypropylene
  Age3+
  Height9 см
  Width7.5 см
  Weight0.250 кг
  CollectionFrozen

  Related Products