Gift Set drawing Frozen Disney

Disney Frozen water balls Snow Globe

BGN14.00
Tax included

Красиво "снежно" преспапие с любимите принцеси Анна и Елза. Страхотен подарък, който ще пренесе всяка малка принцеса в света на Замръзналото кралство. 

Out-of-Stock

ВАЖНО! Всички продукти, които са на склад при нас, се изпращат в рамките на 24 часа. При продуктите, които са на склад при доставчик, каквито са повечето книги - е възможно да има забавяне и изчерпване на количествата. Ето защо всяка поръчка се изпраща след потвърждение на наличност от наша страна и потвърждение на поръчката от ваша страна! Благодарим за доверието!


Красиво "снежно" преспапие с любимите принцеси Анна и Елза от Замръзналото кралство. Преспапието е изключително елегантно и добре изработено от пластмаса, което го прави безопасно за деца. От едната страна е изобразена кралица Елза, а от другата принцеса Анна. Когато преспапието се наведе или разклати леко, започват да се движат снежинките сякаш вали сняг върху любимите герои от Замръзналото кралство.

Красивото "снежно" преспапие е страхотен подарък, който ще пренесе всяка малка принцеса в света на Замръзналото кралство. 

Ако желаеш да се потопиш в магията на Замръзналото кралство и да подариш снежна усмивка на детето си, разгледай цялата колекция Замръзналото кралство, която предлагаме.

*Моля, обърни внимание, че цветовете на картинката може да се различават в зависимост от устройството, на което разглеждаш продукта. При допълнителни въпроси, може да се свържеш с нас.

WD17877

Data sheet

Accessory type
Преспапие, Други аксесоари
Material
Polypropylene
Age
3+
Height
9 см
Width
7.5 см
Weight
0.250 кг
Collection
Frozen

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password